Anoek (29):

Ik heb veel meer energie dan voorheen en merk dat dingen in het dagelijks leven mij gewoon zoveel beter afgaan

Anoek wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anoek

Na mijn bevalling vlogen de kilo’s er vrij snel af. Toch begon ik na een poosje weer aan te komen en had ik weinig energie en voelde ik mij erg futloos. Niet handig als je net een kleine baby hebt. Ik heb al eerder een keer Personal Body Plan gedaan en dat is mij toen heel goed bevallen en daarom heb ik in december besloten om niet te wachten met goede voornemens in het nieuwe jaar maar om gewoon meteen te gaan starten.

Eigenlijk is het allemaal erg soepel verlopen. De kilo’s vlogen er al vrij snel vanaf en nog fijner was dat ik gewoon veel meer energie kreeg. Af en toe heb ik wel een dipje maar dan zorgt mijn ontzettend lieve Personal Body Coach Joyce ervoor dat ik weer vol goede moed door kan gaan!

Inmiddels ben ik bijna al een half jaar verder en zit ik ontzettend goed in mijn vel. Ik heb gewoon zoveel meer energie dan voorheen, ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en ben daarnaast ook wel een beetje trots op wat ik tot nu toe bereikt heb.

Joyce is echt een topper! Als het even tegenzit dan beurt ze mij weer op en jeetje wat is zij positief zeg! Daar word ik gewoon een ontzettend blij mens van!

— Anoek

Het plan van Anoek

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anoek

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2195 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.