Stephanie (26):

Ik heb veel geleerd over het balanceren van mijn voeding

Stephanie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Stephanie

Ik ben altijd sportief geweest, deed aan krachttraining en vond het erg leuk om met voeding te spelen. Maar ik was op een gegeven moment zoveel met mijn voeding en training bezig, dat ik niet meer wist wat wel/niet goed voor mij was. Ik had geen balans meer in mijn voeding en kwam voornamelijk aan.

Ik ben begonnen met Personal Body Plan door vriendinnen van mij. Toen ik van hen hoorde hoe snel zij resultaten behaalden, wilde ik dat ook.

Door mijn Personal Body Coach Jacqueline Hoge (@sjakki) heb ik ontzettende sprongen gemaakt. Zij is iemand die erg van eten houdt en geniet van het leven, net als ik. Ik ga festivals af, sport graag en houd van een wijntje met mijn vriendinnen.

Dankzij haar kan ik een goede balans vinden tussen het sporten en mijn sociale activiteiten. Zij gaf mij een oppepper en hielp mij relativeren daar waar nodig. Haar enthousiasme gaf mij ook meer vertrouwen in mijn proces.

In het afgelopen jaar heb ik ontzettende sprongen gemaakt. In het eerste half jaar ben ik ruim 10 kg afgevallen. Toen waren de kilo’s erg belangrijk voor mij. Nu heb ik ook geleerd om stabiel te blijven en niet bang te zijn om wat aan te komen. Ik heb veel geleerd over het balanceren van mijn voeding.

Nu mag ik alles van mezelf, zolang het maar in mijn eetpatroon past. Dat vind ik balans. Eerder legde ik mijzelf teveel restricties op. Nu komen mijn spieren eindelijk tevoorschijn en daar ben ik erg blij mee. Ik zit een stuk beter in mijn vel en ben veel trotser op mijn lichaam dan ik ooit ben geweest.

— Stephanie

Het plan van Stephanie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Stephanie

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3383 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.