Donna:

Ik heb rust in mijn hoofd gekregen

Donna wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Donna

Na twee kids en met het stoppen met roken bleven die extra kilo’s al snel plakken. Ook al ben ik altijd bezig, de kilo’s gaan er niet vanzelf af.

Waar een wil is is een weg. Door social media kwam ik de resultaten tegen van Personal Body Plan. Dat was niet niets waardoor ik erg nieuwsgierig werd.

Voor mij was het geen optie om naar de sportschool te gaan en Personal Body Plan heeft mij laten zien dat je thuis ook kunt trainen. Gewoon wanneer het mij het beste uitkomt. Personal Body Plan heeft mij de weg gewezen.

Het is ook heel fijn om contact te hebben met mijn Personal Body Coach. Derek heeft altijd een antwoord op mijn vragen en weet mij te stimuleren.

Wat ik vooral heb ik geleerd is dat iedereen een wilskracht en doorzettingsvermogen heeft en deze heb ik tijdens mijn plan getraind en blijf ik trainen. Ik sta door Personal Body Plan anders in het leven. Ook ben ik bewuster gaan kijken naar mijn ongewenste gewoontes en het aanleren van gewenste gewoontes.

Ik ben niet alleen fysiek sterker geworden maar ik heb ook rust in m’n hoofd gekregen. Mijn stressniveau is naar beneden gegaan en ik ben zelfverzekerder ben geworden. Op naar de volgende 12 weken, let’s do this! ⠀

— Donna

Het plan van Donna

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.