Milenka:

Ik heb plezier in wat ik doe

Milenka wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Milenka

Vier jaar sportte ik op en aan, maar vond het nooit echt leuk en stopte dan vaak ook weer naar een paar maanden. Via een collega werd ik bekend met Personal Body Plan en heb ik net als vele 1.5 jaar eerst vol bewondering naar de resultaat foto’s gekeken, voor ik zelf de stap durfde te zetten. ⠀

Personal Body Plan heeft er bij mij voor gezorgd dat ik trainen niet meer als verplichting zie en geen excuses meer bedenk waarom ik niet zo gaan. Ik durf zelfs te zeggen dat ik er nu plezier in heb. ⠀

Dit in combinatie met de heldere richtlijnen betreft voeding, herstel en gedrag zorgen voor het behaalde resultaat. De motivatie en betrokkenheid van mijn Personal Body Coach Eva Poorthuis zorgde voor een extra stok achter de deur om de juiste de keuzes te maken. Al maak ik soms nog steeds wel eens bewust de ongezonde, maar alles in balans!

— Milenka

Het plan van Milenka

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.