Rian (37):

Ik heb nu vooral balans in mijn voeding gekregen 

Rian wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Rian

Ik heb nu vooral balans in mijn voeding gekregen

Volgens mij kwam ik door Facebook voor het eerst in aanraking met Personal Body Plan. Ik heb best lang lopen twijfelen of ik zou starten.  

Maar nadat ik in mijn hoofd niet helemaal lekker zat, en ik daar hulp voor had, wist ik dat ik ook lichamelijk iets moest gaan doen. Anders zou ik in mijn hoofd ook niet de rust gaan vinden die ik zocht.  

Dus de knop omgezet en ik ben ervoor gegaan. Ondanks dat de zomer begon en ik een speciaal biertje op een terrasje erg gezellig vind, ging het best rap. En had ik snel de slag te pakken.  Ik heb vooral geleerd om goed op mijn voeding te letten. En ik vind het erg leuk om de balans daarin te vinden.  

Mijn Personal Body Coach Ninke laat mij zelf nadenken over hoe ik dingen wil doen. Ze schijnt er af en toe een ander lichtje op zodat ik het perspectief zie. Verder inspireert en motiveert ze mij met haar positiviteit 

Nu ik voor mijn gevoel op gewicht ben wil ik mij nu richten op het op gewicht blijven en strakker worden. Op naar de volgende uitdaging dus.

— Rian

Het plan van Rian

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.