Judith:

Ik heb nu al een fantastisch resultaat behaald

Judith wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Judith

Na een paar jaar hormoonbehandelingen was ik gefrustreerd en zat ik niet meer happy in m’n vel. Ik had al veel geprobeerd, maar geen resultaat tot nu toe. Met zoveel info over voeding op het internet wist ik niet meer waar ik moest beginnen. Sporten deed ik al wel, maar ook dat had nog niet het gewenste effect. Ik wilde graag een schema dat bij mij paste en veel leren over voeding. Ik zocht naar een iets wat ik altijd zou kunnen toepassen. Toen ik las over Personal Body Plan dacht ik ‘ik geef het een kans’. Na goed e-mailcontact ben ik in maart begonnen.

Ik was in het begin huiverig voor de trainingen, dat was toch veel te zwaar voor mij? Maar ik werd steeds fitter, sterker en ik kon de voeding en de gedragslessen goed toepassen. Ook fijn, ik heb geen snaaibuien meer gehad.

Mede dankzij de hulp en positieve feedback van mijn coach, en van mijn vriend die ook Personal Body Plan is gaan volgen, heb ik nu al een resultaat behaald wat ik vooraf nooit had kunnen hopen. Ik ben er nog niet en ga daarom het traject nog een half jaar verlengen en ben benieuwd waar het mij gaat brengen. Maar mijn belangrijkste doel is behaald: ik ben weer blij met mezelf, voel me fit en ben volgens mijn omgeving weer de vrolijke Judith.

Ik heb inmiddels ook nog eens een heel mooi, nieuw einddoel: in april ben ik ten huwelijk gevraagd. Ik sta straks in november echt te schitteren in m’n trouwjurk!

— Judith

Het plan van Judith

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.