Krista (26):

Ik heb mijn passie voor fitness weer terug!

Krista wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Krista

Ik heb altijd met veel plezier en passie gefitnessed. Echter zag ik tijdens de eerste lockdown vorig jaar al mijn harde werk langzaam verdwijnen. Ik ging van 5-6 keer in de week sporten naar 0 keer in de week. Ik was er namelijk van overtuigd dat thuis sporten (i.p.v. in de gym) niet effectief was. Hierdoor kwam ik in een half jaar tijd zo’n 7 kilo aan.

In december besloot ik dat de knop echt weer om moest. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten en mijn passie voor fitness terugkrijgen! Omdat ik echt de commitment aan wilde gaan, heb ik me ingeschreven bij Personal Body Plan! Ik begon ontzettend enthousiast weer in de sportschool, maar deze sloot echter al snel in december. In plaats van weer in een negatieve spiraal te belanden, ben ik dit keer in oplossingen gaan denken. Ik ben zelfs de voordelen gaan inzien van thuis trainen!

Nu 4 maanden later ben ik de 7 kilo weer kwijt. Ondanks dat ik het Fat Burning Plan heb gedaan en geen toegang had tot de sportschool, heb ik ook mijn kracht weer teruggekregen. En het mooiste van alles, ik heb mijn passie voor fitness weer terug!

Personal Body Plan en mijn coach Doninique hebben me echt het duwtje in de rug gegeven wat ik nodig had. Het fijnste vond ik dat je ‘verplicht’ was om wekelijks te reflecteren wat er goed en fout ging. Zo blijf je bewust van je eigen acties en dus consistent in je gedrag. Daarbij is het ook gewoon fijn om altijd een luisterend oor te hebben! Omdat ik dit ook graag voor anderen wil gaan betekenen heb ik nu ook het Personal Body Certificaat gehaald en ben ik nu ook met veel plezier aan de slag als Personal Body Coach!

 

— Krista

Het plan van Krista

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.