Rozanne (26):

Ik heb mijn levensstijl aangepast en ben al 8 kilo kwijt.

Rozanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Rozanne

De knop ging om toen ik afgelopen zomer ineens een badpak ging dragen. Dat deed ik namelijk niet omdat het hip is, maar omdat ik niet lekker in mijn vel zat.

In 2015 had ik ook al een half jaar Personal Body Plan gevolgd, maar daarna viel ik toch weer terug in mijn oude, ongewenste gewoontes. Door de gedragslessen heb ik inmiddels geleerd dat een terugval geen falen is, maar juist heel menselijk.

Mijn huidige Personal Body Plan begon ik met het Original abonnement met wekelijkse coaching, maar aan het einde van de maand besloot ik toch over te stappen naar het Premium abonnement. Die dagelijkse stok achter de deur van mijn Personal Body Coach Tessa van Beers had ik namelijk toch wel nodig.

Zonder Tessa had ik mijn doel voor het eerste half jaar niet bereikt. Ik heb mijn levensstijl aangepast en ben al 8 kilo kwijt. Ik ben nog niet waar ik wil zijn en ga daarom nog een jaar door met Personal Body Plan – Premium.

— Rozanne

Het plan van Rozanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.