Marco (53):

Ik heb mij nog nooit zo lekker gevoeld als nu

Marco wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Marco

Ik was al bekend met Personal Body Plan en had het al een keer gevolgd. Helaas moest ik toen vanwege een blessure stoppen. Daarna is de klad er echt ingekomen, dat duurde een paar jaar.

In juni 2019 had ik mijn sportschool opgezegd, omdat we een nieuw huis hadden gekocht en daar zou al onze vrije tijd in ging zitten. Daarna zouden we naar Curaçao gaan. Vlak voordat wij op vakantie gingen, trof ik een aanbieding van Personal Body Plan in mijn mail aan. Ok dacht ik, een sixpack op mijn 53ste zou toch wel cool zijn.

Na de vakantie ben ik dan ook met veel plezier met Personal Body Plan gestart. Het bijhouden van je voeding gaat eenvoudiger dan ik had verwacht. Het is nu een gewoonte om de weegschaal erbij te houden. Verder mag je eigenlijk alles eten, als je maar netjes binnen je grenzen blijft.

Trainen ging weer lekker en Peter Derksen (@peterderksen_), mijn Personal Body Coach gaf mij telkens de juiste feedback. Een stok achter de deur die ik nodig had. Hij motiveerde mij door te zeggen hoe goed ik bezig was.

En toen trof het coronavirus ons allemaal. Sportscholen gingen dicht en ik dacht: wat nu? Ik ben juist zo lekker bezig. Peter raadde mij aan om de trainingen thuis te gaan doen en mijn abonnement om te zetten naar PBP@home.

In het begin heb ik echt wel mijn draai daarin moeten vinden. Mijn doel, het behalen van een sixpack, bleef op mijn netvlies gebrand staan. Met de nodige hulp van Peter heb ik dit resultaat behaald en daar ben ik zeker trots op! Ik ben er nog zeker niet, maar het gaat mij zeker lukken! Ik heb mij nog nooit zo lekker gevoeld als nu.

— Marco

Het plan van Marco

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marco

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

902 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.