Kim (32):

Ik heb meer rust in mijn hoofd en lijf

Kim wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kim

“Ik ben niet het prototype ‘fitchick’ of enorm sportief aangelegd, is dit dan wel iets voor mij?”, is de vraag waarmee ik ruim 1,5 jaar geleden begon met mijn Personal Body Plan. Inmiddels kan ik daar volmondig JA op zeggen.

Je bepaalt zelf de koers en krijgt daarbij alle tools aangereikt. Wat je daar vervolgens mee doet is aan jou, het is je eigen verantwoordelijkheid. Dat, in combinatie met de betrokken support vanuit mijn Personal Body Coach Ikaika en de Personal Body Trainers in de Changing Life Hub maken dat dit voor mij werkt.

Ik ben wat kilo’s (meer dan 20!) kwijt, ik ben positiever ingesteld en ik heb meer rust in mijn hoofd en lijf. Kortom, de beste versie van mezelf (in progress). Ik gun het iedereen en geloof mij: als ik het kan, dan kan jij het ook!

— Kim

Het plan van Kim

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kim

Ikaika Husslage (32)

4.9 / 5

2045 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.