Sara (33):

Ik heb meer grip gekregen op mijn lichaam na mijn ongeluk

Sara wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sara

Begin dit jaar heb ik een auto ongeluk gehad, zware hersenschudding en moest verplicht rust houden. Daardoor ben ik voor mijn doen flink wat kilo’s aangekomen. Doordat het door mijn klachten niet lukte hard te lopen gaf dit veel frustratie. Voorheen liep ik 3x per week hard, ik wilde weer fit worden en die kilo’s kwijt.

Na overleg met het Team Customer Focus heb ik besloten om te starten met Personal Body Plan en heb ik gekozen voor Personal Body Coach Miranda Bekitener.

In het begin vond ik het onder de knie krijgen van mijn voeding wel lastig. Wat kan wel en wat niet. Veel gepuzzeld in de app, aangestuurd door Miranda. Ze geeft goede adviezen m.b.t. voeding en inplannen op je dag. Wat kan wel en wat is minder verstandig. Uiteindelijk merkte ik dat het voor mij goed werkt om qua eten aan het begin van de dag al in te voeren en uit te stippelen, zodat ik goed weet waar ik aan toe ben. Inmiddels gaat dit in mijn hoofd al automatisch.

Qua sport ben ik 3x per week eerst rustig thuis kracht oefeningen gaan doen, goed oplettend wat lukte i.v.m. mijn klachten. Dit ben ik zelf gaan uitbreiden met een stuk cardio op de hometrainer.
Nu in 8 weken, 5 kg kwijt. Erg blij mee! Ik word sterker en fitter.

Het voelt voor mij niet als een dieet omdat ik gewoon de dingen eet die ik lekker vind en zeker ook regelmatig chocola of een taartje. Zolang het maar in de planning past! Zie het niet als dieet, maar pas je voeding aan, aan je dag. Plan vooruit. Houdt je macro’s in de gaten. En wees niet te streng voor jezelf, want dat is voor mij soms wel een struikelblok waardoor ik de moed kan verliezen

Doordat ik meer gefocust ben op voeding, krijg ik beter de voedingsstoffen binnen die ik nodig heb en voel ik mijzelf energieker. Dat i.c.m. sporten merk ik dat ik meer grip heb gekregen op mijn lichaam na mijn ongeluk.

Ik ben er nog niet maar zeker goed op weg!

— Sara

Het plan van Sara

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sara

Miranda Bekitener (43)

4.68 / 5

688 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.