Dominique (26):

Ik heb meer energie gekregen en ik kan met een trots gevoel naar mijzelf in de spiegel kijken

Dominique wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Dominique

De corona periode heeft voor mij eigenlijk de doorslag gegeven om te beginnen met Personal Body Plan. De sportscholen gingen dicht en ik moest weer beginnen met thuis sporten. Die motivatie was natuurlijk ver te zoeken, zeker na een flinke verbouwing en de feestdagen. Tijdens de feestdagen merkte ik dat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Als ik naar mijzelf in de spiegel keek, zag ik een goed uitziend lichaam, maar toch wist ik als ik dit wil behouden dan moet ik daar nu wat mee gaan doen. Alleen ontbrak de motivatie.

Ik ben begonnen met Personal Body Plan niet om af te vallen, maar eigenlijk om het lichaam te behouden wat ik nu heb. Ik heb gekozen voor het programma spieropbouw. Ik ben hier altijd wel al mee bezig geweest, maar nooit zo serieus dat ik mijn voeding er ook op aanpas. Daarnaast was ik ook wel benieuwd hoe gespierd mijn lichaam kan worden.

Ik ben nu ondertussen 17 weken bezig en op de foto’s zijn geen mega grote verschillen te zien net zoals bij mensen die flink zijn afgevallen. Maar daarom wil ik juist mijn verhaal delen. Tuurlijk is er echt wel wat verschil in mijn lichaam te zien. Het belangrijkste vind ik eigenlijk dat ik wat meer energie heb gekregen en dat ik mij goed voel in mijn lichaam. Dat is eigenlijk wel de grootste verandering geweest de afgelopen tijd.

Tuurlijk ben ik wel wat bewuster gaan eten, minder suikers, meer eiwitten, maar doordat je het bijhoudt word je wel bewuster van wat je eet. En toch geniet ik gewoon van een drankje, frietje of een gebakje. Dat wilde ik ook eigenlijk niet laten staan, maar ik doe het met mate. Naast een kleine aanpassing in mijn voeding, heb ik ook veel meer motivatie gekregen om door te zetten tijdens mijn thuis sportsessies. Voorlopig blijf ik zeker doorgaan met Personal Body Plan en ik kan het iedereen aanraden. Ze hebben verschillende programma’s die op elke manier bij je passen.

Ik hoop dat ik iedereen kan motiveren om de perfecte versie op wat voor manier dan ook van jezelf te creëren!

Dit resultaat bereiken was mij niet alleen gelukt. Ik heb dit gedaan met behulp van mijn Personal Body Coach Steffie. Dit is allemaal op afstand, maar het werkt voor mij perfect. Net dan even wat extra motivatie om weer een week door te kunnen gaan. De app legt al veel uit door de lessen, maar om dat je weet dat je toch ook contact hebt met een coach voelt het niet zo computergestuurd allemaal. En zij geeft mij precies de goede tips en net dat extraatje om weer door te zetten. Niet te veel psychologisch gedoe (of hoe moet ik dat anders noemen🙊) gewoon precies genoeg.

— Dominique

Het plan van Dominique

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.