Mirjam (42):

Ik heb meer energie en voel me gewoon heel lekker in mijn vel

Mirjam wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mirjam

Vorig jaar juni ben ik begonnen met Personal Body Plan. Door persoonlijke omstandigheden duurde het tot in september voordat ik echt serieus aan de gang ging. Nu ben ik zo blij met t resultaat. Naast kilo’s, ook aardig wat centimeters kwijt. Meer energie en vooral veel inzicht wat er wel of niet goed is voor mijn lijf qua voeding.

Soms is t met de oefeningen nog wat zoeken, want ik wil het ook graag leuk vinden. De wijzigingen worden altijd snel opgepakt en zo is het heel makkelijk te houden. Ik ben echt trots op het resultaat tot zover.

Danniek geeft ook emotionele ondersteuning. Daarnaast moedigt ze me aan en geeft positieve feedback. Ook denkt ze mee wanneer ik even vastloop.

— Mirjam

Het plan van Mirjam

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.