Jessica:

Ik heb meer energie en meer zelfvertrouwen gekregen

Jessica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jessica

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet met Personal Body Plan. Met het Fat Burning Plan ben ik de reis begonnen voor het behalen van mijn doel, waaronder zelfverzekerd zijn in mijn eigen lichaam.

Het begin was erg moeilijk, de overstap te maken naar een nieuwe levensstijl. Vooral het budget was even pittig. Naarmate ik verder kwam in het proces werd het al makkelijker, en ook om bewuster te worden met mijn voedingsinname.

Ondertussen ben ik al 14,5kg kwijt en bijna 40cm omvang. Ik voel mij veel fijner in mijn lichaam, heb meer energie en voel mij ook stukker zelfverzekerder! Het eerste gedeelte van de reis is gemaakt, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Daarom heb ik mijn Personal Body Plan met nog een halfjaar verlengt, en ga er samen met mijn Personal Body Coach aan werken om mijn einddoel te behalen.

Mijn Personal Body Coach Kelly is een echte top coach! Ze heeft mij tips gegeven waar nodig was en een luisterend oor geboden. Ze is makkelijk in omgang en wilt je overal bij helpen. Ze toon ook echt interesse in je.

— Jessica

Het plan van Jessica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.