Leonieke:

‘’Ik heb in deze 5 maanden al zoveel geleerd, vooral over mezelf’’

Leonieke wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Leonieke

‘’Ik heb in deze 5 maanden al zoveel geleerd, vooral over mezelf’’

Ik ben altijd al bezig geweest met afvallen, maar na een periode van sporten en gezonder eten viel ik altijd weer in mijn oude leefstijl. En daarbij kwamen de kilo’s er gewoon weer langzaam aan.

Na de geboorte van mijn zoontje ben ik weer begonnen met sporten. Ik merkte dat ik de combinatie van moeder zijn, werken en dan ook nog op mijn voeding letten EN sporten lastig vond. Excuses bleven er komen, net moeder, druk leven etc. etc.

Tijdens de zomervakantie van 2019 was ik écht niet gelukkig met hoe ik eruitzag en besloot ik er echt voor te gaan. Maar hoe? Door de resultaten van een vriendin die ook Personal Body Plan deed ben ik overstag gegaan en heb ik mij ook ingeschreven.

Ik heb geleerd hoe ik mijn dagen kan indelen. Dat een training uitstellen omdat je kapot bent door een ziek kind geen falen is en ik heb ook fabels van feiten leren scheiden.

Ik heb in deze 5 maanden al zoveel geleerd, vooral over mezelf. Het is niet alleen de lichamelijke verandering maar vooral de geestelijke verandering die het grootst is. Ik ben nog niet eens op de helft en ben nog steeds ontzettend blij met dit plan en mijn coach Anneke!!

Anneke is een hele fijne coach. Ze blijft positief en ik kan zo ontzettend goed mijn verhaal bij haar kwijt. Niets is te gek en alles is bespreekbaar. De perfecte match :).

 

 

— Leonieke

Het plan van Leonieke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Leonieke

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2193 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.