Stephanie:

Ik heb geleerd veel meer met de flow mee te gaan

Stephanie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Stephanie

Een hele tijd heb ik Personal Body Plan gevolgd via social media voordat ik zelf de sprong durfde wagen. Ik heb namelijk helemaal niks met de sportschool en was dan ook heel blij toen in november het leuke nieuws kwam dat je ook kon kiezen voor PBP@Home. Ik heb me dan ook meteen ingeschreven en ben vol goede moed van start gegaan, samen met mijn enthousiaste Personal Body Coach Michèle. Personal Body Plan is geen quick fix en zeker in het begin vraagt het de nodige discipline. Je moet echt even tijd nemen om het in je leven in te passen maar na een tijdje wordt het gewoon je levensstijl en hoef je er helemaal niet meer zo hard over na te denken.

In het begin heb ik het best moeilijk gehad, omdat ik hoopte op snel resultaat. Dankzij mijn Michele besef ik nu heel goed dat snel resultaat meestal geen blijvend resultaat is en dat je je lichaam moet leren zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Voorheen at ik bijvoorbeeld geen (of heel weinig) koolhydraten en nu moest dat plots wel. Als ik er nu op terugkijk is het natuurlijk heel logisch dat dat de nodige aanpassingen van mijn lichaam vroeg.

Nu hoef ik helemaal niet meer na te denken over wat ik nu ga eten of welke training ik nu wanneer ga doen, ik maak me geen zorgen meer als ik een aantal dagen wat minder goed op mijn voeding kan letten. Kortom: ik heb geleerd veel meer met de flow mee te gaan.

Dat is ook meteen de boodschap die ik aan iedereen wil meegeven: Geef je lichaam en geest wat tijd om zich aan te passen aan je nieuwe levensstijl.

— Stephanie

Het plan van Stephanie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.