Sofie (30):

Ik heb geen seconde getwijfeld toen ik zag dat Personal Body Plan begon met het Original plan

Sofie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sofie

Al minstens 5 jaar volg ik Personal Body Plan op social media. Ik zag altijd de mooiste resultaten voorbijkomen! Helaas kon ik mij door gebrek aan tijd en financiële middelen nooit inschrijven.

Uiteindelijk belandde ik door stress op mijn werk in een burn-out en woog ik 16 kilo meer dan nu. Ik veranderde van werk en viel in een tijdsspanne van twee jaar zo’n 12 kilo af. Maar toen bleef ik hangen. Ondanks dat ik was afgevallen deed ik maar wat in de gym en had ik geen goed voedingspatroon, waardoor ik niet meer vooruit kwam.

Ik heb geen seconde getwijfeld toen ik zag dat Personal Body Plan begon met het Original plan. De eerste paar weken gingen heel goed, maar daarna kwamen wat ups en downs. Samen met mijn Personal Body Coach Charlotte de Ruiter heb ik mijn schouders eronder gezet en ben ik toch verder gekomen.

Op dit moment zit ik enorm goed in mijn vel en raad ik iedereen aan om de eerste stappen te zetten naar de levensstijl die hij/zij zou willen. Ik wil dat deze levensstijl bij mij zit ingebakken en daarom heb ik besloten om nog een extra jaar Personal Body Plan te volgen. Ik ben heel benieuwd wat het komende jaar gaat brengen!

— Sofie

Het plan van Sofie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sofie

Charlotte de Ruiter (30)

4.54 / 5

1781 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.