Dyantha:

Ik heb er geen seconde spijt van gehad.

Dyantha wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Dyantha

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen en gezonder leven. Rond die tijd kwam ik ook achter het bestaan van Personal Body Plan, maar ik wist niet of krachttraining iets voor mij was. ⠀

Na mijn bevalling kon ik het hardlopen nog niet oppakken, maar ik moest echt weer gaan sporten. Ik kwam toen weer bij Personal Body Plan terecht en besloot me deze keer wel in te schrijven. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! ⠀

Ik ben heel blij met de progressie die ik maak, ik ben weer comfortabel met mijn eigen lichaam en het heeft mentaal ook alleen maar positieve effecten. Ik vind de opzet van het programma heel fijn. Premium Coach Nadine de Goed is een super lieve coach waar ik veel aan heb en is echt een stok achter de deur op mijn mindere dagen.

— Dyantha

Het plan van Dyantha

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dyantha

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.