Inge (30):

Ik heb eerlijk waar geen dag honger gehad tijdens mijn Personal Body Plan

Inge wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Inge

Ik ben eigenlijk altijd al stevig geweest. Daar had ik al bijna vrede mee gesloten, onder het mom “dit is waarschijnlijk gewoon mijn bouw”. Ik sportte namelijk redelijk veel en at, mijn inziens, helemaal niet zo slecht. (Of toch wel?)

Na mijn zwangerschap bleven er toch meer kilo’s plakken dan gewenst, dus startte ik met Personal Body Plan met Personal Body Coach Tessa van Beers. Ik had het nooit gedacht, maar de kilo’s vlogen er vanaf! En was het moeilijk of zwaar? Nee, eerlijk gezegd helemaal niet!

Ik kreeg écht inzicht in mijn voedingspatroon en ontdekte dat ik stiekem meer at dan ik dacht. Met de heerlijke recepten van Personal Body Plan en drie keer per week trainen was ik na de eerste maand al bijna 4 kilo kwijt.

Ik ontdekte dat je jezelf echt niet zeven dagen per week hoeft af te matten in de sportschool en op water en een blaadje sla hoeft te leven om je gewenste resultaat te bereiken! Sterker nog, ik heb eerlijk waar geen dag honger gehad tijdens mijn Personal Body Plan! Het draait allemaal om bewustwording en inzicht.

— Inge

Het plan van Inge

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.