Layla:

Ik heb een manier gevonden die werkt voor mij

Layla wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Layla

De knop moest nu toch eens om, bleek na een gesprek met de sportarts. Mijn vetpercentage was te hoog. Mijn oog viel op Personal Body Plan, omdat de vier pijlers gedrag, voeding, training en herstel me direct aanspraken. Ook vormden alle progressiefoto’s op de Social Media kanalen een mooie inspiratiebron.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij de start twijfels had of ik wel resultaat zou gaan behalen. Ik was die gezellige Bourgondiër die altijd in was voor een glaasje (of een flesje) wijn en een volledig 3-gangen menu. Moest ik nu die gene zijn met een spa rood en een salade? Ik begreep het nooit als mensen dat deden en vond het stiekem verschrikkelijk dat ik er ook aan moest geloven.

In het begin moest ik dan ook even wennen om bewust bezig te zijn met mijn voeding. Maar dankzij mijn doorzettingsvermogen en lieve motiverende woorden van mijn Personal Body Coach Judith en later Bianca heb ik een manier gevonden die werkt voor mij. Het feit dat ik altijd even met mijn coach kon sparren heeft mij enorm geholpen.

Ik ben zo trots op het resultaat! Ik weet zeker dat ik nog meer centimeters kwijt had kunnen raken als ik strenger voor mijzelf was, maar ik heb een stabiele lifestyle gevonden waar ik me goed bij voel en nog steeds (met mate) kan genieten van een etentje.Ondertussen weet ik dat ik nog steeds die gezellige Bourgondiër kan zijn én een fit en sterk lichaam kan hebben!

– Layla

— Layla

Het plan van Layla

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.