Penny:

Ik heb een lifestyle gevonden die bij me past

Penny wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Penny

Wauw, wat heb ik veel geleerd de afgelopen maanden. Ik ben erg blij dat ik zes maanden geleden de keuze heb gemaakt om met Personal Body Plan te starten.\n\nSporten heb ik altijd al gedaan en heerlijk gevonden. Toch heb ik heel veel aan Personal Body Plan gehad. Ik heb meer kennis opgedaan over voeding en ben nu veel bewuster van mijn eetgedrag. Ook voel ik mij nu veel meer op mijn gemak in de gym omdat ik nu weet hoe ik oefeningen moet uitvoeren. Voorheen probeerde ik het krachthonk te mijden, omdat ik niet op de hoogte was van alle oefeningen en de mogelijke combinaties. Nu voel ik me zekerder dan ooit en vind ik het heerlijk om te zien dat ik met de week sterker word.

De kracht van Personal Body Plan is dat je door de tools die je aangereikt krijgt (zoals de handige Personal Body Plan app en een fijne Personal Body Coach) erachter komt wat het beste werkt voor jou. Daardoor heb ik een hele fijne lifestyle gevonden die bij mij past! Uiteindelijk is het wel belangrijk om te realiseren dat jij degene bent die alles moet doen. Jij bent degene die keihard moet werken om jouw gestelde doelen te kunnen behalen. Daarvoor zal je discipline, motivatie en vooral veel geduld voor moeten hebben.

Al met al is het voor mij een leerzaam en mooi avontuur geweest, die met de tijd alleen maar nóg beter zal worden!

— Penny

Het plan van Penny

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.