Marijn (30):

Ik heb een betere gezondheid, ben veel fitter en sterker én ik slaap beter!

Marijn wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marijn

Nadat ik voor het eerst een jaar op mezelf had gewoond en met volle teugen had genoten van het stap- en studentenleven was ik flink wat aangekomen. Sindsdien ben ik bewuster omgegaan met voeding en deed ik regelmatig aan sport.

De eerste paar kilo’s gingen er wel vanaf, maar ik was altijd wel zoekende wat de juiste manier was en hoe dit lang vol te houden. Een vriendin vertelde me over Personal Body Plan en ik zag haar resultaten.

Nadat ik Personal Body Plan een tijd heb gevolgd op social media heb ik de knoop doorgehakt en ben ik ook begonnen. Inmiddels zit ik in week 38 en ga zeker nog even door. Voor het eerst haalde ik plezier uit trainen in de sportschool door de duidelijke opbouwende trainingen en de goede begeleiding van mijn Personal Body Coach Alexandro. Doordat er geen vast voedingsschema is, maar dat je zelf bepaalt wat je eet binnen je caloriebudget voelt het alsof er niks is veranderd. Doordeweeks ben ik voor mezelf wat strenger, maar in het weekend geniet ik nog steeds van wijntjes en hapjes.

Ik heb een goede balans gevonden op het gebied van voeding en sporten en als het allemaal even niet lukt dan is mijn Personal Body Coach Alexandro er om mij weer aan te sporen om het weer op te pakken.

Zelf was ik al een heel eind op weg met gezonde voeding en sporten, maar het resultaat wat ik nu heb had ik zonder Personal Body Plan nooit kunnen bereiken. Het heeft mij een verbeterde gezondheid opgeleverd, fysiek ben ik veel fitter en sterker én ik slaap beter.

— Marijn

Het plan van Marijn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marijn

Alexandro Gentile (30)

4.65 / 5

195 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.