Marleen (32):

Ik heb echt geleerd een levensstijl te creëren die bij mij past met daarin nog absoluut genoeg geniet momenten

Marleen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marleen

Bijna een jaar geleden ben ik gestart met Personal Body Plan. Na drie zwangerschappen was ik niet meer blij met mezelf. Ik voelde me niet mooi meer als ik in de spiegel keek.

Ik heb verschillende diëten geprobeerd maar ik kon het niet volhouden. De balans tussen gewicht verliezen, mijn drukke dagelijkse leven én alle leuke sociale gelegenheden kon ik niet goed vinden.

Door Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Marco heb ik echt geleerd een levensstijl te creëren die bij mij past met daarin nog absoluut genoeg geniet momenten.
Dit is ook de reden dat ik sinds kort ook Personal Body Coach ben geworden. Ik hoop anderen te kunnen inspireren met mijn verhaal en resultaat en hen te helpen om hun eigen nieuwe levensstijl te creëren.

Marco is een hele fijne, positieve en betrokken coach. Ik kan met al mijn vragen bij hem terecht, hij motiveert me waar nodig, is eerlijk en daagt me uit in mijn doelen.

— Marleen

Het plan van Marleen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marleen

Marco van de Scheur (31)

4.72 / 5

2131 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.