Jenny:

Ik heb de perfecte balans gevonden

Jenny wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jenny

Toen ik startte met PBP was ik heel streng voor mezelf: ik mocht niet over mijn voedingswaarden heen gaan, ik mocht geen training overslaan en ik moest naast vier keer per week krachttraining nog minstens een halfuur hardlopen. Na een paar maanden merkte ik dat dit op de lange termijn niet haalbaar was voor mezelf. Door de strenge regels kreeg ik juist vreetbuien.

Ik besloot op vakantie niet op mijn eten te letten en alleen te bewegen als ik daar echt zin in had. De eerste week was dit geweldig, want ik kon eten wat ik wil. Maar na die week besefte ik me dat ik thuis heel obsessief bezig was geweest met het tracken van mijn eten. Ik wilde graag een levensstijl die op de lange termijn vol te houden is en dat zou niet lukken met de strenge regels die ik voor mezelf maakte.

Toen ik terugkwam, heb ik samen met mijn coach er voor gekozen om de regels minder streng voor mezelf te maken. Op een feestje mag ik nu ook genieten van de bittergarnituur of van de wijn. In alle keuzes die ik maak, heb ik veel steun van mijn coach. Ze luistert altijd naar wat ik wil en wat mijn doelen zijn. Ze dringt nooit haar eigen mening op en verteld me nooit wat ik moet doen. Ze geeft me enkel advies als ik vraag wat zij zou doen in mijn situatie. Als ik even een tijdje niks laat horen in de chat, stuurt ze me een berichtje hoe het met me gaat en of ik nog dingen heb waar ik tegen aan loop. Die persoonlijke betrokkenheid geeft mij veel motivatie. Dit werkt voor mij en mijn lichaam en door PBP heb ik een nieuwe levensstijl waar ik veel voldoening uit haal.

— Jenny

Het plan van Jenny

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.