Kim (34):

Ik had veel eerder met Personal Body Plan moeten beginnen

Kim wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kim

Sinds ik begonnen ben met Personal Body Plan voel ik mij veel energieker, en ben ik mij veel meer bewust van wat ik eet en bewust van wat mijn lichaam eigenlijk nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Ik heb eigenlijk nooit honger en eet echt genoeg, en soms ook gewoon veel. Ik was zelf al veel afgevallen (30kg) voor ik met Personal Body Plan begon maar merkte dat ik weinig energie had en slap was.

Nu ik gezond en bewust eet en dat combineer met de krachttrainingen zie ik mijn lichaam langzaam veranderen, en sterker worden.
Ik had veel eerder met Personal Body Plan moeten beginnen i.p.v. zolang te hebben getwijfeld, dit is echt een hele goede keuze geweest en zal dit ook zeker voort zetten.

Ik slaap veel beter, dat is echt een hele fijne verandering, en doordat mijn spieren sterker worden merk ik dat ik met mijn knieblessure ook gewoon steeds meer kan en zwaarder kan trainen dan voor Personal Body Plan.

Mijn Personal Body Coach Lindsey heeft mij bewust gemaakt van het feit dat ik ook gewoon echt mijn rust momenten moet pakken, dat je lichaam dat ook echt nodig heeft. En dat balans eigenlijk de sleutel is tot succes.

— Kim

Het plan van Kim

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kim

Lindsey van Greven (35)

4.61 / 5

147 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.