Nienke (24):

Ik had van te voren nooit gedacht binnen 8 weken al zo’n resultaat te behalen

Nienke wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nienke

Ik had van te voren nooit gedacht binnen 8 weken al zo’n resultaat te behalen! Ik was altijd een ‘onbewuste eter’ en probeerde wel goed op mijn voeding te letten maar ik was niet sterk genoeg om dit ook daadwerkelijk te doen. Ook qua sport modderde ik altijd maar een beetje aan. PBP heeft mij de handvaten gegeven waarmee het wél is gelukt om mijn gewoontes te veranderen en het kost me niet eens moeite, iets wat ik van te voren wel had gedacht. Binnen een paar weken had ik mijzelf al een nieuwe levensstijl aangeleerd die mij goed bevalt en waarmee ik resultaat behaal. Resultaat zien bij mijzelf is wat me echt motiveert. Natuurlijk zie ik mooie lichamen voorbij komen waarvan ik denk: ‘Dat wil ik ook!’. Maar wat ik geleerd heb ik de gedragslessen is dat ik alleen naar mijn eigen lichaam en doelen moet kijken en moet focussen om deze te behalen. PBP is ook zeker geen streng dieet of een straf qua voeding. Ik bepaal zelf wat ik eet, als het maar min of meer binnen de lijntjes past. Binnen mijn plan past prima elke dag een stukje chocola of een bakje chips, dus dit is zeker vol te houden!

— Nienke

Het plan van Nienke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.