Jon (32):

Ik had niet verwacht al zo gauw resultaten te behalen

Jon wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jon

Mijn relatie met voeding is al jarenlang verstoord. Na soms wekenlang achtereen crashdieetjes te volgen dacht ik ‘gezond’ bezig te zijn, om vervolgens mezelf te belonen met dagenlang te eten zonder er bij na te denken wat en hoeveel ik eigenlijk at.

Via social media heb ik Personal Body Plan ontdekt. Het werd tijd om balans te vinden; te blijven genieten en fitter te worden. In de sportschool deed ik altijd maar wat goed voelde en hierin daagde ik mezelf al maanden niet meer uit. Na de eerste paar weken Personal Body Plan sloten de sportscholen en ging ik over op thuis trainen. Ik investeerde in de attributen die ik nog nodig had en bleef consequent; 3 keer per week trainen en 1 keer per week hardlopen. Thuis trainen is heerlijk; ik boekte al gauw progressie en bleef mezelf uitdagen door de lat steeds wat hoger te leggen.

Ik had niet verwacht al zo gauw resultaten te behalen. Mijn ongezonde gewoontes en keuzes zijn nu bewuster en verantwoordelijker geworden en ik geniet elke dag nog van deze reis. Zowel lichamelijk als geestelijk is er een knop om. Op naar de eindstreep van mijn doelen en vooral het behouden hiervan!

Door Personal Body Coach Peter werd ik in mijn proces waar nodig positief gepusht. Niet alleen leer ik meer over voeding en consistentie, maar ook over het lichaam en de gevolgen van trainen. Peter motiveert mij hierin door goede feedback te geven en dat betekent voor mij een stok achter de deur.

— Jon

Het plan van Jon

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jon

Peter Derksen (39)

4.82 / 5

931 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.