Tonnis (31):

Ik had dit al veel eerder moeten doen

Tonnis wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tonnis

Twee jaar geleden besloot ik om het roer om te gooien. Ik ging met mezelf aan de slag in de sportschool en zag al snel goede resultaten. Na enige tijd wist ik echter niet meer hoe ik verder moest. Daardoor trainde ik niet meer en kwam ik weer wat kilo’s aan. Daarom begon ik 14 maanden geleden met mijn Personal Body Plan.

Wat ik zo fijn vind aan Personal Body Plan is dat je structuur creëert op het gebied van voeding en training. Daarnaast heb ik ook veel aan de gedragslessen, waarin je de theorie uitgelegd krijgt. Het eerste jaar van mijn plan was mijn doel om af te vallen. Nu wil graag wat meer spiermassa opbouwen.

Sinds twee maanden is Jeffrey mijn Personal Body Coach. Hij is een serieuze gast, die verstand heeft van voeding en training. Daarnaast is hij streng en duidelijk. Een fijne coach, die past bij de fase waarin ik nu zit.

Ik hoop dat ik met mijn resultaat anderen kan motiveren. Personal Body Plan is zeker aan te raden. Ik had het al veel eerder moeten doen.

— Tonnis

Het plan van Tonnis

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tonnis

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3238 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.