Marloes (30):

Ik gun dit echt iedereen!

Marloes wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marloes

Zeven jaar geleden begon ik mijn eigen journey om af te vallen. Na alle mogelijke diëten geprobeerd te hebben, kwam ik in aanraking met Personal Body Plan. Zelf woog ik toentertijd bijna 110 kilo. Op eigen houtje ben ik +/- 25 kilo afgevallen, maar niet op een gezonde manier. Ik ging steeds minder en minder eten en het werd echt een obsessie. Ja ik verloor steeds meer kilo’s, maar ik voelde me er niet beter door. Hierdoor kwam ik ook bijna net zo hard weer aan en mevrouw “Jojo” werd mijn tweede naam. Ik viel af, kwam weer aan, viel weer af en kwam weer aan.

Totdat ik met Personal Body Plan ben gestart. De beste stap in mijn leven en nooit gedacht dat ik dit ook voor elkaar kon krijgen. Ik geniet echt van eten en val nog steeds af zonder dat ik op dieet ben. Ik mag alles eten wat ik wil en heb er helemaal mijn draai in gevonden om een gezonde levensstijl te krijgen.

Dus twijfel je om jezelf in te schrijven? Doe het en geloof me, het is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Mijn coach Joyce van der Scheur heeft me laten inzien dat iedere maaltijd een feestje is en ze support me enorm! Echt een grote shoutout naar haar, want ik vind haar echt een topper. Ze heeft me zelfs over de drempel geduwd om zelf Personal Body Coach te worden bij Personal Body Plan. Ik vind het heerlijk om nu ook anderen te kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Ik gun dit echt iedereen!

— Marloes

Het plan van Marloes

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marloes

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2146 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.