Anne (22):

Ik geniet zeker nog van heerlijk eten en alcohol, alleen heb ik een betere balans gevonden!

Anne wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Vorig jaar na de zomer woog ik mijn zwaarste gewicht ooit. Ik weet dat zeker niet alles om dat getal draait, maar naast mijn gewicht voelde ik ook dat al mijn kleding strakker zat en was ik niet tevreden over hoe ik er zelf uit zag.

Personal Body Plan is voor mij echt een stok achter de deur. Hiermee heb ik geleerd dat je met het aanpassen van je voeding een heel eind kan komen. De meeste kilo’s ben ik afgevallen tijdens de periode dat de sportscholen dicht waren. Nu ben ik blij dat ik weer lekker kan trainen :). Anne-Lotteis een fantastische Personal Body Coach die altijd goed met je meedenkt. Ze geeft veel tips, is streng op het juiste moment en ze heeft een enthousiaste manier van coachen. Dit heeft mij erg geholpen in het behalen van mijn doelen.

Personal Body Plan betekent absoluut niet dat je nooit meer lekkere dingen kan eten. Ik geniet zeker nog van heerlijk eten en alcohol, alleen heb ik een betere balans gevonden.

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anne

Anne Lotte de Weerdt (31)

4.7 / 5

1568 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.