Marlies:

Ik geniet van lekker eten zonder dat het mijn progressie in de weg staat

Marlies wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marlies

Na 10 kg te zijn aangekomen en bijna een jaar lang last te hebben van een rugblessure ben ik door Personal Body Plan nu op weg naar mijn fitste versie!

Ik heb eerder Personal Body Plan gedaan, wat ik super vond. Na verloop van tijd ben ik zonder coach doorgegaan en mezelf voorbij gelopen. De pijn in mijn rug genegeerd en maar doorzetten. Tot het echt niet meer ging. Sporten niet, maar staan en zitten zonder pijn ook niet. Hoe ik at was het laatste waar ik mee bezig was. Eind 2016 was het voor mij klaar. Ik was moe van het niets doen, paste nauwelijks mijn eigen kleding nog en besloot mij opnieuw aan te melden voor Personal Body Plan. Ook de gedragslessen ben ik opnieuw doorgegaan. Door de professionele begeleiding bij de trainingsschema’s en de motivatie van mijn Personal Body Coach Janine Linders ben ik sinds 3 maanden pijnvrij, voel ik me fitter en heb ik de tools in handen om te genieten van lekker eten zonder dat het mijn progressie in de weg staat.

Naast de fysieke verandering ben ik mentaal sterker. Het doel is helder. Ik accepteer alleen nu beter dat dit geen rechte lijn is maar een weg met onverwachte wendingen. Het is fijn om die momenten met mijn coach te kunnen delen die mij helpt de impact van mijn keuzes in het juiste perspectief te zien. Deze keer zit ik er relaxter in. En dat is niet alleen voor mezelf prettig maar ook voor mijn omgeving . Alles word je aangereikt maar uiteindelijk moet je het gewoon doen. Ik ga zeker door!

— Marlies

Het plan van Marlies

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.