Vera (35):

Ik eet gezonder, merk dat ik meer energie heb en mijn huid veel beter is geworden.

Vera wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Vera

Afgelopen mei ben ik begonnen met Personal Body Plan en bij mijn Personal Body Coach Margreet. Ik heb ervoor gekozen om me vooral te focussen op voeding in combinatie met het trainen in eigen omgeving, dat beviel me heel goed!

Ik ben ook het hardlopen weer op gaan pakken en bootcamp gaan volgen. Soms sport ik zes keer per week, gewoon omdat ik er zoveel plezier in heb. De resultaten kwamen snel!

Ik vind het zo fijn om alles te kunnen eten, als het maar in mijn budget past. Zo is chocola nog steeds iets wat ik regelmatig eet, maar dan laat ik er iets anders voor staan.

Ik weet nu ongeveer wat waar inzit, en kan ik makkelijker inschatten of ik het ervoor over heb. Vind ik het lekker genoeg? Prima. Zo niet, dan hou ik ruimte over in mijn budget voor iets wat ik wel lekker vind.

Margreet heeft me heel goed geholpen, gaf me tips, dacht met me mee en motiveerde me als ik de motivatie dreigde kwijt te raken. Ze is heel lief, maar tegelijkertijd ook eerlijk. Ik raad haar, en PBP iedereen aan!

— Vera

Het plan van Vera

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Vera

Margreet Folman (37)

4.78 / 5

458 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.