Kelly (35):

Ik eet gezonder, ben minder snel vermoeid en heb meer rust gevonden

Kelly wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kelly

Na jaren van verschillende diëten en periodes fanatiek sporten was mijn gewicht afgelopen september hoger dan het ooit geweest is. Ik voelde me niet comfortabel in mijn eigen lichaam en besloot dat ik er iets aan moest doen.

Na wat zoeken kwam ik bij Personal Body Plan terecht en heb ik mij direct ingeschreven. Ik ben nu inmiddels bijna 6 maanden verder en kan echt zeggen dat dit de beste beslissing ooit was! Ik ben 10 kilo kwijt en voel mij nu al zoveel beter. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar heb er alle vertrouwen in dat dit met Personal Body Plan helemaal goed gaat komen!

Mijn Personal Body Coach Sem heeft mij in de afgelopen 6 maanden goede tips gegeven en mij positief weten te motiveren om door te zetten.

— Kelly

Het plan van Kelly

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kelly

Anne Lotte de Weerdt (31)

4.7 / 5

1568 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.