André (50):

Ik durf nu zelfs mijn resultaat te delen op Instagram

André wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van André

Onder het motto ‘every coach needs a coach’ besloot ik te starten met mijn Personal Body Plan. Samen met mijn vriendin run ik namelijk een fitnessclub. Dit kost veel tijd en energie, waardoor ik geen prioriteit gaf aan mijn eigen gezondheid en fitheid. Dat voelde ik en was te zien aan mijn lijf. Dit gaf voor mij de doorslag om te starten met Personal Body Plan en tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van.

Ondersteund door mijn Personal Body Coach Inge Hartmann en mijn vriendin Freya voel ik me zoveel energieker. Niet alleen thuis, maar ook op mijn werk, wat ik altijd een uit de hand gelopen hobby noem. Ik voelde me energieker tijdens het geven van mijn Bodypump en Grit strength lessen, maar ook tijdens mijn eigen Personal Body Plan trainingen.

Als bonus begin ik er fysiek gezien ook beter uit te zien. Ik durf nu zelfs mijn resultaat te delen op Instagram, terwijl ik meestal liever op de achtergrond blijf.

Twijfel je om te starten met Personal Body Plan? Gewoon doen!

— André

Het plan van André

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.