Danyk (27):

Ik durf mijn korte broeken en strakke shirtjes weer uit de kast te trekken en voel mij hier zelfverzekerd in!

Danyk wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Danyk

In de zomer van 2020 ben begonnen met Personal Body Plan. Ik heb mij hiervoor opgegeven, omdat ik na mijn bevalling merkte dat ik niet lekker in mijn vel zat. Veel kleding die ik aantrok wilde ik gelijk weer uit trekken, omdat ik mij heel onzeker voelde.

Alles wat ik aan had vond ik niet mooi staan. Heel veel mensen zeiden tegen mij dat het heel logisch is om niet meteen “strak in je lichaam” te zitten na een bevalling. Dit zei ik ook continu tegen mijzelf. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Ik at niet heel ongezond, maar er zat geen ritme in mijn dagen dus at ik ook op verschillende tijdstippen. Het kwam dan ook wel vaker voor dat ik geen zin had om te koken en dan bestelden we iets. Ook snackte ik in de avonden veel.

In het begin was het mega wennen, want opeens was mijn dag mega gestructureerd. Tegelijkertijd gaf me dit zoveel rust. Geen stress meer en alles wat ingevuld was (en binnen mijn kcal budget paste) kon ik eten. Daarnaast ben ik veel bewuster geworden over wat mijn lichaam binnenkrijgt.

Ik deed drie keer per week een thuistraining (PBP@Home) en al snel zag ik progressie. Dit motiveerde mij om door te gaan en niet te stoppen om mijn doel te bereiken. Nu ben ik inmiddels 8 kilo kwijt en zit ik heel lekker in mijn vel.

Ik durf mijn korte broeken en strakke shirtjes weer uit de kast te trekken en voel mij hier zelfverzekerd in. Ik heb dit ook heel erg te danken aan mijn lieve Personal Body Coach Heleen Koemeester. Ze staat altijd paraat en geeft mij tips om met bepaalde omstandigheden om te gaan.

Ik zou Personal Body Plan zeker aan andere mensen aanraden. Het geeft zoveel houvast en de app werkt heel overzichtelijk. De aankomende periode ga ik werken aan spieropbouw. Ik ben benieuwd hoe dit gaat worden, maar ik heb er zeker zin in!

— Danyk

Het plan van Danyk

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.