Lynn (25):

Ik durf eindelijk in mijn bikini te staan bij de duikschool waar ik soms help

Lynn wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lynn

‘Ik heb geen tijd om boodschappen te doen of te koken, laat staan dat ik nog ga sporten’, waren mijn vaste uitdrukkingen. Uiteraard geloofde ik dit zelf ook echt aangezien ik als zzp’er soms wel 80 uur per week werk. Maar ik had al zoveel crashdiëten geprobeerd die allemaal het probleem slechts tijdelijk oploste, dat ik de hoop had opgegeven.

Door mijn drukke leventje kwam eten niet in mijn lijstje met prioriteiten voor, waardoor ik vaak niets at of wel heel verkeerd. Een snelle rit door de MacDrive kon in mijn ogen niet zoveel kwaad, aangezien dat toch het enige was wat ik at die dag.

Tijdens mijn opleiding aan de dansacademie was mijn gewicht zelfs zo een grote issue dat ik een liposuctie onderging, maar zelfs dat resultaat bleek slechts tijdelijk. Toen een vriend mij vertelde op PBP was ik vooral bang er geen tijd voor te hebben, maar na een paar dagen voelde ik me al zoveel beter dat ik niets anders meer wou.

Ik zag mijn lichaam veranderen, maar voelde me vooral veel fitter. Uiteraard zijn er dagen waarop het niet makkelijk is om precies te eten zoals ik zou willen, maar ik ben me nu veel bewuster van de keuzes die ik maak. Ik heb nu bepaalde handvaten ontdekt die mij helpen om mijn calorie inname te verminderen, terwijl ik nog nooit zoveel en lekker gegeten heb afgelopen jaren.

En het mooiste is dat ik ook nog een wijntje kan drinken of een stukje chocolade eten als dat op dat moment in mijn plan past. Daardoor voelt dit niet als ‘volhouden’, maar gewoon als gezond verstand gebruiken.

Ik heb geleerd dat meals preppen geen uren hoeft te duren en dat koken ook snel en makkelijk kan als dat nodig is. Ik kan eindelijk in alle kostuumpjes die ik in het theater aanmoet en voel me echt een stuk zelfverzekerder. En ik durf eindelijk in mijn bikini te staan bij de duikschool waar ik soms help, iets wat mij daarvoor ondenkbaar leek. Ik ga zeker nog een half jaar door om mijn vetpercentage nog meer omlaag te krijgen en daarna spiermassa op te bouwen!

— Lynn

Het plan van Lynn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.