Esther:

Ik ben zo trots op wat ik bereikt heb dat ik dit echt vol wil houden.

Esther wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Esther

Ik ben als persoon veranderd omdat ik mij beter en energieker voel en een stok achter de deur heb. De knop moest om, omdat ik moe was en niet lekker in mijn vel zat. Dit wilde ik veranderen maar wist niet hoe. Door Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Cindy ben ik bewuster van min eetpatroon, is mijn drang naar suiker verminderd en ben ik een blijer, positiever maar vooral gezonder persoon geworden.

Mijn mindset is veranderd en ik weet nu wat ik eet. Ik ben zo trots op wat ik bereikt heb dat ik dit echt vol wil houden. Ik ben super trots dat ik weer fit ben en gezonder voel en daar steek ik anderen meteen mee aan.

Wat ik wil meegeven aan anderen is; blijf genieten van het leven en zie het niet als dieet want dat is het echt niet. Ik raad het iedereen aan en wellicht wil ik wel coach worden!

— Esther

Het plan van Esther

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.