Marije (23):

Ik ben zo dankbaar en trots op het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald!

Marije wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marije

Ik ben zo dankbaar en trots op het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald! Ik heb altijd al last van mijn gewicht gehad, omdat ik erg klein ben (1.58cm) en vroeger helaas ben geconfronteerd met leukemie.

Er is veel gerommeld met mijn gezondheid en met mijn lichaam, maar dat betekende niet dat ik het daarbij moest laten! Ik probeerde veel om zelf af te vallen, maar niets lukte voor een blijvend resultaat. Ik werd er zo gefrustreerd van!

Totdat ik te horen kreeg dat het met de na-effecten van chemotherapie en prednison te maken had. De balans tussen het opnemen van goede en slechte vetten in mijn lichaam is verstoord geraakt en helaas beschadigd. Waardoor het bij mij meer geduld en tijd heeft gevergd.

Via kennissen hoorde ik dat Personal Body Plan een aanrader was. Ik zou alles mogen eten, zolang het maar in mijn kcal budget zou passen. Ik was erg benieuwd!

Ik startte met Personal Body Plan. Dat ging in het begin ging het niet zo lekker, totdat ik switchte van coach (na 2 weken al). Ik had Jeanine gevonden op Instagram, en snel een plekje bij haar gereserveerd. Wat kan een goede klik met je coach veel betekenen!

Tot nu toe, ben ik na 3,5 maand ook 3.5 kg kwijtgeraakt. Dit klinkt niet als veel, maar ik ben bijna 20cm in taille en heupen kwijtgeraakt. Ik heb gaandeweg geleerd, dat hoe je eruitziet veel belangrijker is dan het daadwerkelijke gewicht. Je gewicht kan door zoveel redenen stagneren, hoger zijn dan de vorige dag, niet goed naar beneden gaan. Maar het gaat er om welke resultaten je uiteindelijk boekt voor jezelf.

Ook mijn Personal Body Plan traject gaat soms met vallen en opstaan, ook ik heb nog steeds mijn slechtere dagen, maar ik leer er steeds beter mee omgaan. Ik accepteer het nu ook, als een dag niet gelukt is zoals ik had gehoopt. Waarom? Omdat het geen obsessie moet worden. Omdat het leefbaar moet blijven. Omdat je de volgende dag de kans krijgt om je doel wel te realiseren. Omdat het menselijk is, om af en toe een dag te hebben waarin we zorgeloos genieten. En dat is dan ook mijn drijfveer. Het leven moet leuk blijven!

— Marije

Het plan van Marije

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.