Jade:

Ik ben zó blij dat ik met Personal Body Plan begonnen ben!

Jade wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jade

Voorheen ‘deed ik maar wat’ qua voeding en sport. Ik at erg gezond (veel groenten, noten, vis) en weinig koolhydraten. Maar wat blijkt, ik kreeg te veel vetten binnen en heb juist meer koolhydraten & eiwitten nodig! De trainingsschema’s vind ik ook ideaal. Waar ik voorheen minimaal 1,5 uur in de sportschool stond (half cardio/half kracht), doe ik nu in een uurtje een volledige krachttraining. Ook erg fijn is dat m’n coach Ellen Hofmans dagelijks mee kijkt hoe mijn voeding eruitziet en ik haar kan inschakelen als ik vragen heb.

En oja, Personal Body Plan is géén dieet, zoals vele mensen in mijn omgeving nog denken. Het is een levensstijl. Eén die ik echt wil behouden. Het geeft mij houvast en duidelijkheid. Ik kan Personal Body Plan echt aan iedereen aanraden!

— Jade

Het plan van Jade

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.