Jessica (36):

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet!

Jessica wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jessica

Ik ben altijd al erg sportief geweest, meerdere sporten deed ik met veel plezier totdat ik 2 jaar geleden tegen een burn-out aanzat toen had ik geen puf meer om te sporten en begon ik veel te snoepen.  

Afgelopen zomer was ik er klaar mee toen ik eens op de weegschaal ging staan. De knop moest om, ik begon weer meer te sporten, voelde me steeds beter en lette op mijn voeding naar zonder resultaat.  

Een vriendin deed al enige tijd Personal Body Plan en ook ik ging me erin verdiepen. Afgelopen oktober begon ook ik aan Personal Body Plan dit was voor mij een stok achter de deur.  

In de eerste week zag ik al dat ik veel te weinig eiwitten nam en te weinig vezels. Als ik ergens voor ga dan is dat met de volle 100% met als resultaat dat ik weer op mijn normale gewicht zit en dus al ruim 7,5 kg kwijt ben.  

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Nog even en dan ga ik verder met de Muscle Shaping Plan. 

Jessica 

— Jessica

Het plan van Jessica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.