Marjolein (31):

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om aan Personal Body Plan mee te doen!

Marjolein wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marjolein

Ik ben altijd al super sportief geweest, sporten altijd 4x zeker in de week. Tot een paar jaar geleden. Ik kreeg een zware operatie aan mijn heup waardoor ik een jaar niet mocht sporten. Mijn lichaam veranderde m’n buik was niet meer strak en wanneer ik in de spiegel keek dacht ik: HOE DAN! Ik zag kwapjes onder m’n bh bandjes zitten vetjes aan de zijkant. Ik voelde me gewoon niet meer prettig.
Ik heb van alles geprobeerd maar het lukte me niet meer op hetzelfde figuur te komen voor mijn operatie.

Toen hoorde ik over Personal Body Plan, eerst dag ik ‘ja dag’ dat is toch niks voor mij, waarom moet iemand die ik niet ken mij even vertellen hoe het wel moet het is me altijd zelf gelukt.
Uiteindelijk heb ik toch het besluit genomen en ben super blij.

Ik ben echt super blij met mijn Personal Body Coach Mariska! Op het begin vond ik het wel even moeilijk om me open te stellen bij haar. Maar nu delen we lekkere recepten en ze geeft me super tips! Ik had gekozen voor het original abonnement met één keer in de week een coach moment. Maar zelfs als ik toch even met een vraagje zit kan ik haar altijd contacten. Ik ben nu 12 weken bezig en echt ik kan gewoon niet geloven dat mijn lichaam zo snel al is veranderd.
Ik ben Mariska echt nu al super dankbaar!!

— Marjolein

Het plan van Marjolein

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marjolein

Mariska Derksen (35)

4.65 / 5

484 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.