Raquel (22):

Ik ben weer blij met wat ik in de spiegel zie

Raquel wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Raquel

Bijna een jaar geleden heb ik de stap genomen om me aan te melden bij Personal Body Plan. Op dat moment had ik niet durven dromen dat ik nu ruim 23 kilo lichter zou zijn, wat ben ik trots! Naast alle kilo’s die ik verloren ben, voel ik me veel fitter en ben ik weer blij met wat ik in de spiegel zie.

Wat ik vooral heb geleerd tijdens Personal Body Plan en van mijn Personal Body Coach Margaux van Harck is dat er momenten gaan komen waarop je je doel niet meer zo duidelijk in zicht hebt en je weer terugvalt in je oude gewoontes. Voorheen had ik tijdens dit soort momenten de handdoek allang weer in de ring gegooid, maar nu weet ik dat consistentie het belangrijkste is.

Zie het als een leermoment en pak de draad weer op, zo zal je vooruitgang blijven boeken.

— Raquel

Het plan van Raquel

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.