Lieke:

Ik ben vrolijker en ik straal!

Lieke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lieke

Een hele tijd heb ik mezelf niet prettig gevoeld in mijn lichaam. Toen ik na mijn zomervakantie op de weegschaal ging staan ging er een knop om. Er moest iets gebeuren. Met alle feestdagen in het vooruitzicht leek mij dit niet het geschikte moment. Ik heb me toen aangemeld voor Personal Body Plan voor de groep van 2 januari om het nieuwe jaar gelijk goed te beginnen.

Trainen deed ik al 4 keer per week en over voeding wist ik ook al redelijk veel, trackte mijn macro’s doordeweeks al een hele tijd. Wat voor mij de echte verandering is geweest is mijn mindset. Ik had totaal geen balans in mijn voeding, doordeweeks alles heel netjes en in het weekend ging ik los. Nu weet ik dat dat het tekort van de hele week zo kan wegnemen, of zelfs een overschot kan creëren.

Dankzij mijn goede Personal Body Coach Chantal heb ik deze balans gevonden. Ik heb geleerd dat je zeker nog kan genieten van etentjes, wijntjes en offtrack dagen, als je de draad maar weer oppakt en niet blijft hangen in deze dagen.

Voorheen droeg ik alleen wijde shirts en zeker geen korte shorts. Nu heb ik een nieuwe garderobe aangeschaft, aangezien alles toch te groot is geworden! Dit zijn dus wél korte shorts en geen wijde shirts en ik voel me hier zelfs prettig in! Buiten dat ik mezelf fijner voel in mijn kleding, heb ik ook veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik krijg ook hele positieve reacties van m’n vriend, vrienden en familie dat ik veel vrolijker ben en straal.

— Lieke

Het plan van Lieke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.