Marceline (27):

Ik ben voor het eerst sinds jaren blij met wat ik in de spiegel zie

Marceline wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marceline

In zes jaar tijd ben ik zo’n 25 kilo aangekomen, elk jaar die vijf kilo die er zo aan sluipt.

Toen ik eind 2019 rock bottom ging, besloot ik januari 2020 dat het anders moest. Ik haatte mijn lichaam en kleedde mij daar ook op.

Na 1,5 jaar Personal Body Plan durf ik eindelijk hard op te zeggen dat ik blij ben met wat ik in de spiegel zie. Dat ik trots ben op wat ik heb bereikt, is al even zo. Zo fijn dat ik mentaal nu weer een stapje verder ben.

Dit betekent overigens niet dat ik nu stop; mijn doel blijft spieropbouw en een lager vetpercentage. Voeding is daarvoor key en krachttraining doe ik voor het shapen (en omdat ik daar een beetje verslaafd aan ben geworden).

Mijn Personal Body Coach Jill is een super enthousiaste, lieve vrouw die mij elke keer weer weet te motiveren. Zonder haar was dit nooit gelukt!

— Marceline

Het plan van Marceline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.