Mauke (28):

Ik ben veel minder moe en heb een veel beter zelfbeeld

Mauke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mauke

Vorig jaar januari stapte ik op de weegschaal en daar schrok in enorm van, er moest iets gebeuren. Wanneer ik in de spiegel keek was ik ontevreden en alles wat ik ondernam kostte me veel energie. Ik volgde personal body plan al een hele tijd. Inmiddels kende ik ook mensen in mijn omgeving die gestart waren en gelijk resultaten boekte, dat wilde ik ook!

In januari ben ik van start gegaan en de eerste kilo’s waren een makkie. Het kostte me even tijd om een goede structuur en regelmaat te vinden op het gebied van eten en sporten. Ik heb verschillende dingen geprobeerd en heb nu een weg gevonden die bij me past en makkelijk vol te houden is. De sportschool in was een weg die ik lastig vond. Ik voelde me daar niet thuis, wist niet goed wat ik daar moest doen en voelde me onzeker. Inmiddels is de sportschool mijn maatje, de spiegel in de sportschool mijn beste vriend en mijn nieuwe sportoutfit super tof! Nu de sportscholen dicht zijn is mijn regelmaat enigszins weggevallen maar ben ik er wel achter gekomen hoe belangrijk voeding is. Ook al train ik nu minder intensief en vaak, ik blijf toch resultaten boeken.

Mijn tweede jaar is net van start, eigenlijk wilde ik nu gaan werken aan mijn spieropbouw maar ik heb samen met mijn coach besloten dat we dit gaan doen wanneer we weer de sportschool in kunnen. Als ik terug kijk op dit jaar was het een weg waarin ik vaak gewisseld ben van strategie om uiteindelijk tot iets te komen wat werkt en met resultaat waar ik trots op ben. Ik kan niet wachten tot we op vakantie kunnen en die nieuwe bikini aan kan!

Ik ben in mijn eerste jaar 3x gewisseld van coach om nu uiteindelijk mijn match te hebben gevonden. Joyce is lief, betrokken en vooral heel positief. Ze is niet alleen bij het proces betrokken maar wil ook weten hoe je als persoon bent, dat vind ik erg fijn. Je kunt met haar over alles praten, ze biedt een luisterend oor en fluit je terug wanneer het even mis gaat. Ze stelt goede vragen wanneer je even geen input geeft en zet je hiermee aan het denken. Ze is een topper!

— Mauke

Het plan van Mauke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mauke

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2144 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.