Irene (29):

Ik ben veel fitter geworden en heb meer uithoudingsvermogen gekregen

Irene wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Irene

Al een paar jaar ben ik bezig met voeding en gezondheid. Vaak greep ik toch naar de diëten en kwam ik toch weer aan in gewicht. Ik was in 2019 veel afgevallen en worstelde aan het begin van 2020 met balans werk/voeding/sport. Ik kwam weer aan en ik miste houvast. Wel sportte ik al in de sportschool en dacht ik dat mijn voeding on point was.

Doordat een vriendin startte met Personal Body Plan werd ik ook enthousiast. Vooral omdat het houvast biedt met trainingen en ik goed m’n voeding kan tracken. Dit gaf mij daarin meer inzicht. Maar… wat ik vooral heb geleerd is balans vinden. Balans in werk/voeding/sport door het werken aan de juiste mindset! Ondanks drukte als ondernemer kan ik door Personal Body Plan werken aan mijn gezondheid, zowel fysiek als mentaal! Ik ben hierin sterker geworden en heb op ontzettend veel vlakken hierin geleerd. Balance is key!

Mijn Personal Body Coach Jop Janssen heeft mij geholpen om mijzelf een spiegel voor te houden. Waarom ik iets doe en hoe ik dat een andere keer anders kan doen. Met hulp van Jop ben ik mentaal veel sterker geworden! Ik heb geleerd te focussen op het proces en niet per se op het doel. Met een juist balans volgt het doel uiteindelijk wel.

 

— Irene

Het plan van Irene

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Irene

Jop Janssen (30)

4.71 / 5

1037 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.