Roxanne (33):

Ik ben van futloos naar een fitte moeder gegaan die goed in haar vel zit!

Roxanne wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Roxanne

Ik ben van futloos naar een fitte moeder gegaan die goed in haar vel zit!”

Na mijn eerste bevalling vlogen de kilo´s er vanzelf af, maar na mijn tweede bevalling liep dit toch anders. Ik bleef 10 kilo te zwaar naar mijn zin in besloot me in te schrijven voor Personal Body Plan. 

Met behulp van het Mommy Plan zat ik na 12 weken weer op mijn oude gewicht. Ik had de smaak inmiddels goed te pakken en stelde mijn doelen bij. 34 weken geleden had ik niet durven dromen dat ik dit resultaat zou behalen. 

Ik ben van futloos, op de bank zittend met een glas wijn en zak chips naar een fitte moeder gegaan die goed in haar vel zit. Ik hield nooit van sporten, maar doe dit nu echt met plezier. 

Ik geniet nog steeds van chips en wijn, maar kies nu wel bewust en heb hier de balans in gevonden. Ik ben heel blij met wat ik bereikt heb en gun iedereen dit gevoel. Inmiddels ben ik daarom zelf te kiezen als coach en help ik jou graag naar de beste versie van jezelf! 

Mijn Personal Body Coach Jacqueline is altijd positief, motiverend en betrokken. Wat ik vooral fijn vind is dat ze uit zichzelf met extra informatie komt en je hiermee tot inzichten laat komen. Als werkende moeder begrijpt ze dat dingen soms anders lopen dan gepland en geeft ze praktische tips hoe je hiermee om kunt gaan. 

— Roxanne

Het plan van Roxanne

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Roxanne

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3423 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.