Jessica:

Ik ben trots op wat ik heb bereikt

Jessica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Jessica

Afgelopen december was ik het beeld in de spiegel zó zat, dat ik besloot volledig het roer om te gooien en mij aan te melden voor Personal Body Plan.

In het begin was het echt wel even wennen. Alles afwegen, vooruit plannen en meal preppen? Dat had ik nog nooit gedaan. Daarbij werk ik onregelmatig en eet ik het avondeten verplicht mee op het werk. Langzaam maar zeker werd het afwegen een gewoonte en kon ik hoeveelheden steeds beter inschatten. Hierdoor kan ik op mijn werk ook prima mee eten, zonder mijn weegschaal overal mee naar toe te slepen!

Ik ben trots op wat ik in de afgelopen 24 weken heb bereikt, maar wil een nog betere versie van mezelf worden. Vandaar dat ik er gewoon nog een half jaar aan vast plak! Mijn Personal Body Coach Marinke heeft me voldoende tools gegeven om het nu zelf te gaan proberen. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

— Jessica

Het plan van Jessica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jessica

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2883 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.