Nienke (35):

Ik ben trots op het resultaat tot nu toe en ga de komende tijd verder

Nienke wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Nienke

Na mijn tweede zwangerschap heb ik mij opgegeven voor het Mommy Plan van Personal Body Plan. Tijdens de eerste periode gaf ik nog borstvoeding.

Aan het begin vond ik het best zoeken naar wat je allemaal mag/kan eten, maar ik merk dat ik mijn draai hierin inmiddels volledig heb gevonden.

Mijn Personal Body Coach Merit van Muijlwijk heeft mij hierin goed begeleid, ook bij het afbouwen van de borstvoeding. Ik ben heel blij dat ik mij voor Personal Body Plan heb ingeschreven.

Inmiddels weeg ik al minder dan voor mijn zwangerschap! Het is lang geleden dat de weegschaal onder de 70 kg aangaf.

Vanwege klachten als gevolg van de zwangerschap heb ik het sporten nog niet kunnen oppakken. Hier hoop ik over niet al te lange tijd mee aan de slag te kunnen gaan. Ik ben trots op het resultaat tot nu toe en ga de komende tijd verder!

— Nienke

Het plan van Nienke

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.