Kimberley:

Ik ben in totaal 27 kilo kwijt

Kimberley wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kimberley

20 weeks progress! Nooit gedacht dat ik dit zou durven plaatsen. Even getwijfeld wel of niet? Ik doe het gewoon ook om andere te inspireren. Op de linker foto was ik al 18 kilo kwijt. Dit heb ik op eigen kracht gedaan maar ik liep vast. ⠀

Toen ben ik Personal Body Plan tegen gekomen op Facebook na wel twee hele dagen twijfelen heb ik me ingeschreven en twee dagen later ben ik begonnen met deze nieuwe lifestyle. Ik heb geen moment spijt van gehad! Het heeft me zo veel inzichten gegeven vooral op het gebied van voeding. Nu, op de rechter foto, ben ik in totaal 27,5 kilo kwijt! ⠀

De laatste maand van mijn Personal Body Plan traject gaat in. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn maar ik weet zeker dat ik er ga komen!

— Kimberley

Het plan van Kimberley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.